Oana Popescu

Astăzi, artista care pe care o prezentăm este Oana Popescu, o tânără personalitate din Cluj atrasa de artă și natură, plină de imaginație. Aceasta a acceptat invitația noastră de a ne povesti puțin din universul ei creativ.

Așa că, dacă te-ai întrebat vreodată cum este să te joci cu formele și culorile în trei domenii artistice, ia un loc și ascultă-i povestea.

Cuvintele Artistului

“Mă numesc Oana Popescu și sunt profund pasionată de tot ceea ce înseamnă artă, în special de ilustrație, fotografie și cinematografie.

În domeniul ilustrației sunt încă la început, majoritatea lucrărilor mele provin din pasiunea pentru povești de fantezie, vise și natură. Mi-a plăcut din totdeauna să explorez lumea naturală, consider că misterul ei specific este cel care mă face să-mi pun cele mai multe întrebări. Cât despre influențele exterioare, mi-au plăcut și încă îmi plac poveștile pentru copii, sunt sursa care alimentează focul meu creativ. Deoarece îmi transpun propriile emoții și vise în ceea ce creez, de multe ori lucrările mele sunt bazate pe figuri feminine, însă, aș dori să fac un pas și să mă concentrez mai mult asupra unei game mai largi de personaje. Visez ca paleta mea de culori și personajele stilizate să însoțească într-o zi poveștile din literatura pentru copii și nu numai, mi-ar plăcea ca subiectele pe care le abordez să rezoneze cu fiecare persoană ce dorește să-și îmbrățișeze curiozitatea magică.

În ceea ce privește fotografia și filmul, mă descriu ca un creator de povești vizuale compuse din emoții, fragmente din viața de zi cu zi și detalii neobservate de alții, pe care eu le consider fascinante.”

Stalker

,,Stalker” de Oana Popescu

heavy