Despre noi

Cine suntem?

Cartogioni este o platformă care a plecat de la pasiunea unor tineri pentru artă, fiind dedicată artiștilor români și al cărui obiectiv este distribuirea viziunilor acestora, cunoașterea și documentarea, ghidarea celor noi în artă prin cuvintele celor ce o fac și promovarea evenimentelor susținute de către artiști sau la care vor participa.

Logo-ul Cartogioni a pornit de la adaptarea unui simbol, roata, ce este cunoscut ca fiind un motiv popular românesc… numele este însă un secret.

Ce urmarim?

Singura noastră dorință este să întâlnim cât mai mulți artiști din cât mai multe domenii și să discutăm despre pasiunea și esența în ceea ce creează și domeniul artistic în care activează.

Echipa

Cartogioni rulează și încearcă să mențină o anumită calitate prin bunăvoința unor tineri ce iubesc arta. Fiecare articol este scris de către un Artist Hunter. Artist Hunter-ul este persoana care ia legatura cu artistul și încearcă să-i ofere publicației o anumită calitate și vibe.

Suntem în continuă căutare de artiști români iar dacă ești unul dintre ei sau cunoști unul, ne poți contacta folosind datele de pe pagina de contact,  pe social media sau prin intermediul unui Artist Hunter.

Andra Andreescu
Eugen Turcu
Larisa Martis

+ Poți ajunge și tu un Artist Hunter dacă ne contactezi la contact@cartogioni.ro sau via formularului de pe pagina de contact!